0316 52 43 75 drukkerij@antop.nl

MATERIALEN

ELK PRODUCT UNIEK

Naast de traditionele manier van printen kunnen wij ook uw digitale bestanden uitdraaien. U levert ons de bestanden aan op USB-stick of via e-mail en wij zorgen voor een hoogwaardig eindproduct. Of dit nu op papier is of op onderstaande materialen. Geen product is voor ons te gek.

PAPIER

Onze copyservice gaat verder dan een eenvoudige zwart-wit kopie. Dankzij onze hoge kwaliteit digitale printers spreken wij liever van digitaal drukwerk. Ook voor de nabewerking, zoals inbinden, sorteren, vouwen en nieten van boekjes, plastificeren etc. hebben wij alle apparatuur in huis. Digitaal drukwerk is een ideale oplossing voor de kleinere oplagen en vanwege de snelle levertijd!

KARTON

Een afbeelding op je eigen verpakking. Van A4 doosje tot een reclameobject behoort bij Antop tot de mogelijkheden. Ook een speciale verpakking voor kleine oplagen wordt speciaal voor je ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een wijndoos met een eigen logo of tekst.

VINYL/STICKER

Stickers zijn het uitstekende voorbeeld van vinyl. Geschikt voor binnen- of buitengebruik. Beletter je eigen deur of raam. Bijvoorbeeld bij een geboorte kun je de naam van jullie kindje bestellen. Je kunt zo gek niet bedenken waarvoor stickers worden gebruikt.

PVC

Een mooie plaat aan de wand in je bedrijfsruimte of als reclamemateriaal in de etalage. Drukwerk op PVC geeft een professionele uitstraling. Door middel van een mooi ophangsysteem komt de afbeelding tot leven.

TEXTIEL

Leuk een opdruk op een t-shirt, polo, trui of schort. Met onze kleurrijke snijplotter komt een tekstje, logo of een foto strak op de stof.

SLIPPERS

Zomerseizoen of niet, slippers zijn een geinig item wat het hele jaar door gebruikt kan worden. Wij bedrukken het voetbed geheel naar jouw eigen ontwerp. Zo loop jij er fris bij op je eigen favoriete patroon. Kom langs in onze winkel voor ideeën,
Contact

Schievestraat 37
6901 GH Zevenaar

0316 - 52 43 75

drukkerij@antop.nl

@reclamecentrum

@drukkerij.antop

drukkerij.antop

Openingstijden

ma t/m vrij
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30

© Copyright 2021 | Voorwaarden | Designed by SAKUI